Friday, September 16, 2011

Flower power!

U poslednje vreme sam postala opsednuta heklanjem. Kupila sam odgovarajuću iglu pre par dana, i sada sam opasno navučena, svaki slobodan trenutak koristim heklajući neke sitnice, za sada najčešće cvetiće, dok ne kupim još vunice, za neki veći projekat, pošto se nisam nadala da će mi tako brzo biti potrebna. Za sada sam oduševljena efektom koji proces rada ima na mene, pošto me opušta i zabavlja, a moram priznati da s obzirom da tek  par dana radim, zadovoljna sam i rezultatima. :)


Evo par stvarčica koje sam juče popodne napravila. Ovo je brošić u fazi izrade, vunica s kojom sam ga radila je predivna, šteta što je nisam imala više, ispala bi divan kapa od nje :)





Velika fluorescentno pink ružica će biti deo ogrlice za moje kuče Lili, po narudžbini moje mame :D Čim završim, slikaću je, naravno, na ponosnoj vlasnici :)


Isheklala sam još par sitnica, ali su one završile kao detalj na nečemu što sam napravila, o čemu ću vam pisati u sledećem postu! 

2 comments:

  1. Kako su slatke ružice, ne verujem :))

    ReplyDelete
  2. Ovaj cvetic je super.Pre nekog vremena napravila sam dva bež cvetića.Jedan za kapu drugi za torbu.Da mi budu u kompletu.Tako da me ovaj tvoj cvetć baš podsetio da san zinus skroz zaboravila da nosim taj divni komplet.

    ReplyDelete