Sunday, May 13, 2012

Prvi pokusaj dekupaza :)

Pre par nedelja sam osvojila poklon na giveawayu kod nase divne Mare.
Paket me je obradovao kisne i tmurne nedelje kada sam bila prehladjena, i moram da priznam da me je bas razvedrio i razveselio :) Uz pokloncic koji je bio najavljen na darivanju, Mare mi je velikodusno poslala hrpu prelepih salveta, koja je obradovala i mene i mamu, jer vec sto godina se nakanjujemo da se okusamo u dekupazu, a ovaj iznenadan poklon nas je malo pogurao u nasim planovima :)
Evo i slicice onoga sto me je sacekalo u paketu :



Ne zna se sta je lepse! Hvala ti Mare, od srca :)


Kao sto i vidite, gomila prelepih sitnica, sve lepse do lepseg :)
A zasto vam ranije nisam pisala o ovom divnom gestu i poklonu? Jer nisam htela da pisem o njemu dok ne iskoristim bar jednu salvetu i pokazem Mare kako me je pogurala da probam i naucim nesto novo :)

S obzirom da mi je ovo prvi put, nije ispalo bas spektakularno, greske su vidljive i  velike, ali mi se svakako dopada, i super mi se uklopilo uz sobu :)




Toliko od mene za ovaj post, znam da sam se malo ulenjila, ali mi je ovo najuzurbaniji period godine, pa slabo stizem da se posvetim blogu :) 
Nadam se da cu vam pisati vise kada uhvatim vremena, imam dosta projekata u planu, pogotovo otkada sam pronasla babinu staru pasta masinu, koja ce imati drugu primenu ;)




Do sledeceg citanja, uzivajte u prolecu :)



6 comments:

  1. Po meni, ti si ovo super odradila i j uopšte ne vidim te greške koje ti pominješ. Možda si ti veliki perfekcionista pa želiš da to izgleda idealno :P
    U svakom slučaju meni se sviđa. baš je super :)
    I čestitam na pobjedi :D

    ReplyDelete
  2. Meni je ovo savršeno, kako se uopšte radi ovo, ja sam duduk? :D

    ReplyDelete
  3. Hvala vam devojke :) Malo mi se naborala salveta, pa mi to bode oci :D

    @Psycho Cat: ja sam koristila obicnu salvetu i drvofix razredjen vodom. Belom bojom za beton sam prefarbala glinenu saksijicu i posle premazala drvofixom i prislonila slavetu, tj prvi sloj i voila!

    ReplyDelete