Monday, December 5, 2011

Časopis za ljubitelje handmade stvarčica :)

Danas sam naletela na na ovu stranicu i apsolutno se oduševila, te je sasvim logična stvar bila da podelim svoje oduševljenje sa vama :) O čemu se radi?




U pitanju je hrvatski web magazin  do!ts, koji za cilj ima promovisanje handmade kulture u našem regionu.  Na prvi pogled je jasno da je u ova časopis uloženo mnogo truda, i mogu slobodno reći da je finalni proizvod zaista vredan svake pohvale. Časopis obiluje mnoštvom odličnih tutorijala, pokriva najrazličitije tehnike od štrikanja i heklanja, pa sve do origamija . Na pravljenju časopisa je učestvovalo preko 20 vrsnih kretivaca iz našeg regiona, te vam je jasno da ćete na čak 150 stranica naći dosta dobrih saveta i ideja.
Pošto je svuda sada pretpraznična atmsofera, božićni duh nije zaobišao ni do!ts, te imate pregršt tutorijala na temu handmade poklona za vaše najdraže, predloga za originalna pakovanja kao i dekorisanje jelke i stana, pa čak i recepti za prazničnu trpezu. Osim ovoga, možete videti već gotove proizvode kreativaca i stranice na kojima ih možete kupiti, ukoliko nemate vremena da sami pravite poklone.
Da vam ne bih skroz pokvarila doživljaj, vi se lepo zaputite na njihov sajt i sami otkrijte sve divote ovog časopisa :)
Pišite utiske!
Pozdravljam vas do sledećeg čitanja :)

0 comments:

Post a Comment